Tallers 2015-16

Ja tenim tallers a El fil de Russafa!

El fil de Russafa es posa en marxa amb els tallers. Volem crear escola, tant per als qui tenen interès en aprendre a teixir com per als qui ja dominen la tècnica i volen fer un pas enllà. Per això, vos proposem una sèrie de tallers dirigits per a diferents nivells d’aprenentatge.

Podeu iniciar-vos al punt o al ganxet. Podeu aprendre a fer servir les agulles circulars, tan pràctiques i novedoses. O, si ja sabeu més, podeu interpretar patrons i elaborar un xal preciós. I tot això, amb les vostres mans.

Però encara hi ha més: per als qui només voleu sobreviure en el món de la costura, tenim pensat un taller per a vosaltres, en el qual aprendrem a cosir, posar botons i fer uns baixos d’uns pantalons. Ja no caldrà que li doneu faena a les vostres mares! Tot sols sereu uns mestres de la costura d’anar per casa.

Hi ha tallers per a tots els gustos i colors… Animeu-vos a formar part de l’escola que vos proposa El fil de Russafa!

Aquestes són els tallers que actualment els podeu trobar en marxa:

Iniciació al Ganxet i Punt

– Iniciació a ganxet infantil 

-Costura Creativa

IMG_2273

 

Ya tenemos talleres en El fil de Russafa!

El fil de Russafa se pone en marcha con los talleres. Queremos crear escuela, tanto para quienes tienen interés en aprender a tejer como para quienes ya dominan la técnica y quieren dar un paso allá. Por ello, os proponemos una serie de talleres dirigidos para diferentes niveles de aprendizaje.

Podéis iniciaros al punto o al ganchillo. Podéis aprender a usar las agujas circulares, tan prácticas y novedosas. O, si ya sabes más, podéis interpretar patrones y elaborar un chal precioso. Y todo ello, con tus manos.

Pero aún hay más: para los que sólo desea sobrevivir en el mundo de la costura, tenemos pensado un taller para vosotros, en el que aprenderemos a coser, poner botones y hacer unos bajos de unos pantalones. Ya no será necesario que le deis trabajo a sus madres! Todo sólo seréis unos maestros de la costura de andar por casa.

Ahora mismo, estos son los talleres que  están en marcha:

Iniciació al Ganxet i al punto

– Iniciació a ganxet infantil 

-Costura creativa
els tallers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s