Qui som

El fil de Russafa és, més que una tenda de llanes, un punt de trobada per a la gent que li encanta teixir. Disposem dels productes bàsics amb els quals iniciar-se o desenvolupar-se en l’art de teixir, però també comptem amb tot tipus d’articles i materials per anar un poc més enllà. Imaginació i creativitat al poder.

Amb les tècniques que s’han transmès de forma oral generació rere generació, és hora d’adaptar-se als dissenys i els patrons actuals. Ací trobareu la font d’inspiració que esteu buscant. Perquè, a més de llana, cotó, corda o trapillo, també tenim una gran varietat de productes fets amb les nostres mans.

A més a més, volem donar cabuda a les vostres creacions perquè arriben a més gent. El fil de Russafa és una finestra oberta al públic. Per això, tenim reservat un espai a la botiga perquè exposeu les peces que heu elaborat artesanalment.

Un poc de FILosofia

Fil and feeling és el nostre lema. Tenim sentiment pel fil. Ens apassiona elaborar peces úniques i originals amb les nostres mans, per a nosaltres o per a aquells que desitgem sorprendre. Ho fem amb entusiasme, com una forma de vida. Ens encanten els fils, les agulles i les llanes.

Posem en valor tot allò que es fa artesanalment. Creiem en el poder de les mans. Creiem en el comerç just i sostenible que aporten els productes elaborats amb estima.

Des del carrer Cuba, número 45, teixim il·lusions.

L’ànima d’El fil

Ainhoa Galindo és el cor i l’ànima d’El fil de Russafa. Gràcies a la saviesa popular que des de ben menuda li va transmetre la seua iaia Justa, Ainhoa no ha deixat mai de viure entre fils. Després d’un llarg procés de maduració, ha decidit embarcar-se en una nova aventura en el món de les labors. Ara compta amb un espai físic que pretén ser un punt de trobada de la gent que comparteix el gust per les creacions fetes a mà.

Junt a l’ànima d’El fil, trobem a Lluc, qui s’ha vist sobtadament embarcat en l’aventura de crear un espai on el món dels teixits ho inunda tot. Ell s’encarrega d’explicar-vos tot el que passa a El fil de Russafa a través de les diferents xarxes socials en què estem present. Però és que, a més a més, ja li ha agafat el gust pel ganxet i està començant a fer els seus primers “pinitos”.

En definitiva, El fil de Russafa és una merceria on adquirir productes per elaborar les vostres peces, però també és un lloc d’intercanvi d’impressions i coneixements. Esteu tots convidats a formar part de la família que viu a El fil de Russafa!

Fil and feeling. Sentiment pel fil.

IMG_3545

Quiénes somos

El fil de Russafa es, más que una tienda de lanas, un punto de encuentro para la gente que le encanta tejer. Disponemos de los productos básicos con los que iniciarse o desarrollarse en el arte de tejer, pero también contamos con todo tipo de artículos y materiales para ir un poco más allá. Imaginación y creatividad al poder.

Con las técnicas que se han transmitido de forma oral de generación en generación, es hora de adaptarse a los diseños y los patrones actuales. Aquí encontraréis la fuente de inspiración que estáis buscando. Porque, además de lana, algodón, cuerda o trapillo, también tenemos una gran variedad de productos hechos con nuestras manos.

Además, queremos dar cabida a vuestras creaciones para que lleguen a más gente. El fil de Russafa es una ventana abierta al público. Por ello, tenemos reservado un espacio en la tienda para que expongais las piezas que habéis elaborado artesanalmente.

Un poco de FILosofía

Fil and feeling es nuestro lema. Tenemos sentimiento por el hilo. Nos apasiona elaborar piezas únicas y originales con nuestras manos, para nosotros o para aquellos que deseamos sorprender. Lo hacemos con entusiasmo, como una forma de vida. Nos encantan los hilos, las agujas y las lanas.

Ponemos en valor todo lo que se hace artesanalmente. Creemos en el poder de las manos. Creemos en el comercio justo y sostenible que aportan los productos elaborados con cariño.

Desde la calle Cuba, número 45, tejemos ilusiones.

El alma de El fil

Ainhoa ​​Galindo es el corazón y el alma de El fil de Russafa. Gracias a la sabiduría popular que desde muy pequeña le transmitió su abuela Justa, Ainhoa ​​no ha dejado de vivir entre hilos. Después de un largo proceso de maduración, ha decidido embarcarse en una nueva aventura en el mundo de las labores. Ahora cuenta con un espacio físico que pretende ser un punto de encuentro de la gente que comparte el gusto por la creaciones hechas a mano.

Junto al alma de El fil, encontramos a Lluc, quien se ha visto repentinamente embarcado en la aventura de crear un espacio donde el mundo de los tejidos lo inunda todo. Él se encarga de explicaros todo lo que pasa en El fil de Russafa a través de las diferentes redes sociales en las que estamos presente. Pero es que, además, ya le ha cogido el gusto por el ganchillo y está empezando a hacer sus primeros “pinitos”.

En definitiva, El fil de Russafa es una mercería donde adquirir productos para elaborar vuestras piezas, pero también es un lugar de intercambio de impresiones y conocimientos. Estáis todos invitados a formar parte de la familia que vive en El fil de Russafa!

Fil and feeling. Sentiment pel fil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s