El fil de Russafa a Love Kids

1462779_721961064540033_3971516043296580484_oHo hem dit en més d’una ocasió, teixir no entén de gènere ni edat. Prova d’això és la bona acollida que té el taller infantil de ganxet des que el plantejàrem. Des del primer moment, hem tingut xiquetes interessades en aprendre a fer les seues pròpies creacions amb el ganxet. Un taller que no deixa de donar-nos sorpreses ja que ens demostra que res és qüestió d’edat sinó de voluntat.

Doncs bé, com no podia ser d’una altra manera, no hem pensat ni un moment de sumar-nos a Ruzafa Love Kids. Una iniciativa que es durà a terme el cap de setmana llarg del 5, 6, 7 i 8 desembre al nostre barri, a Russafa. Nosaltres estarem presents, junt a més d’una cinquantena de locals col·laboradors, amb dues propostes ben nostres: un taller de ganxet amb trapillo, i un altre amb llana grossa.

Ens agrada Ruzafa Love Kids. I ens agrada un barri per a totes les edats. I més encara, per als més menuts. Per això creiem tan imprescindibles iniciatives com aquesta. Perquè la vida a Russafa és per a xiquets, joves i majors.

 

El fil de Russafa en Love Kids

10682402_717743058295167_464661840797587971_oLo hemos dicho en más de una ocasión, tejer no entiende de género ni edad. Prueba de ello es la buena acogida que tiene el taller infantil de ganchillo desde que lo planteamos. Desde el primer momento, hemos tenido niñas interesadas en aprender a hacer sus propias creaciones con el ganchillo. Un taller que no deja de darnos sorpresas ya que nos demuestra que nada es cuestión de edad sino de voluntad.

Pues bien, como no podía ser de otra manera, no hemos pensado ni un momento de sumarnos a Ruzafa Love Kids. Una iniciativa que se llevará a cabo el fin de semana largo del 5, 6, 7 y 8 de diciembre en nuestro barrio, en Russafa. Nosotros estaremos presentes, junto a más de una cincuentena de locales colaboradores, con dos propuestas muy nuestras: un taller de ganchillo con trapillo, y otro con lana gruesa.

Nos gusta Ruzafa Love Kids. Y nos gusta un barrio para todas las edades. Y más aún, para los más pequeños. Por eso creemos tan imprescindibles iniciativas como esta. Porque la vida en Russafa es para niños, jóvenes y mayores.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s