Artesania en paper de Minimiau

cajas matrioska serpentina 2Artesania en paper. És l’última aportació que arriba a El fil de Russafa de la mà de Minimiau. Podeu trobar a la nostra tenda algunes mostres de tot allò que es pot fer amb paper i imaginació. Es tracta de peces decoratives úniques carregades de color, com ara fanalets, arracades o porta-encens.

Però no només ens conformem en què les pugueu adquirir a la nostra botiga. Per això, hem llançat dos tallers perquè pugueu aprendre les tècniques que es fan servir per elaborar aquestes creacions. Hem pensat en els menuts i els grans de casa. farolillos serpentina 3 (2)En el taller infantil, la nostra professora Patricia Morell ensenyarà a convertir la serpentina en divertides i coloristes capsetes per guardar allò que creieu convenient. I en el taller dirigit a la gent adulta, ens atrevirem a dissenyar i elaborar flors de paper, tan precioses com les que trobem a la floristeria. Només que amb la diferència que aquestes tenen llarga vida.

Passeu per El fil de Russafa i escolliu: adquirir una d’aquestes originals artesanies o anar més enllà i crear la vostra pròpia peça de paper. Ho teniu clar?

farolillos serpentina

 

Artesanía en papel de Minimiau

ramo papel detalle 2Artesanía en papel. Es la última aportación que llega a El fil de Russafa de la mano de Minimiau. Podéis encontrar en nuestra tienda algunas muestras de todo lo que se puede hacer con papel e imaginación. Se trata de piezas decorativas únicas cargadas de color, como son farolillos, pendientes o porta-incienso.

Pero no sólo nos conformamos en que las puedas adquirir en nuestra tienda. Por ello, hemos lanzado dos talleres para que puedas aprender las técnicas que se utilizan para elaborar estas creaciones. Hemos pensado en los pequeños y los grandes de casa. joyero serpentina decEn el taller infantil, nuestra profesora Patricia Morell enseñará a convertir la serpentina en divertidas y coloristas cajitas para guardar lo que creáis conveniente. Y en el taller dirigido a la gente adulta, nos atreveremos a diseñar y elaborar flores de papel, tan preciosas como las que encontramos en la floristería. Sólo que con la diferencia de que éstas tienen larga vida.

Pasa por El fil de Russafa y elige: adquirir una de estas originales artesanías o ir más allá y crear tu propia pieza de papel. Lo tienes claro?

ramo papel 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s